24 Hores d'Ultrafons en Pista en equips de 3 a 6 corredors, 17-18/12/2022

24 Hores d'Ultrafons en Pista en equips de 3 a 6 corredors, 17-18/12/2022

20 Set 2022 23:35 - 20 Set 2022 23:38 #1 per Mona (Associat/da)
Com cada any ja tenim els motors en marxa per a la celebració de les 24 hores d’ultrafons en pista de Barcelona!!!
Hi haurà diferents proves paral·leles que acompanyaran als corredors i corredores que estaran corrent les 24 hores individuals, com córrer les 24 hores d'ultrafons en pista en grups de 3 a 6 persones.

L’objectiu d’aquesta prova és ben senzill: córrer com més quilòmetres millor en equips d'entre 3 i 6 persones en 24 hores, entre les 12 hores del migdia de dissabte 17 de desembre a les 12 hores del migdia de diumenge 18 de desembre.

Aquest any tenim novetats: modifiquem la distribució dels carrers da cada una de les proves. Per tal de poder habilitar més espai per a les carpes dels corredors individuals, la prova de 24 hores individual es realitzarà pels carrers 1, 2 i 3, i les carpes dels corredors estaran ubicades a l’espai de la recta de salt de longitut. Les competicions de 12 i 6 hores es realitzaran pels carrers 4 i 5, i els equips de relleus correran pels carrers exteriors, 6, 7 i 8.
El repte es disputarà, com els últims anys, a les pistes de Can Dragó a la Meridiana (carrer Rosselló i Porcel, 7).

Enguany es destinarà el 100% de la recaptació a ASSÍS una entitat que reivindica una societat justa on es respectin els drets de totes les persones, sense importar la situació a la qual es trobin.

Esperem veure a molts Correcats a les pistes! ;) encara que no sigui corrent les 24 hores individuals, potser una altra de les proves, animant, o donant un cop de mà.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

09 Gen 2023 22:51 #2 per rularo86 (Associat/da)
Bones,
Un cop havent finalitzat la meva participació en equips de 7 a 24 corredors amb CoRReDoRS.CaT: PeR SeMPRe ZeNoN (relleus 12:00 a 12:30 i 13:00 a 13:30), tocava fer canvi de samarreta i participar en un equip de 3 a 6 corredors, en aquest cas, TORREJÓN TEAM.
En aquest equip havíem planificat relleus de 30 minuts i, per tant cada integrant tindria dues hores i mitja de descans abans de tornar a pista. En el meu cas, donada la meva participació amb l'altre equip (CoRReDoRS.CaT: PeR SeMPRe ZeNoN), vam decidir que faria el darrer torn de cada cicle per així tenir el màxim descans possible. Per tant, tindria només 1 hora de descans entre la finalització del darrer relleu en equip de 7 a 24 corredors i el primer amb equip de 3 a 6.

La planificació era la següent:
12:00 - 12:30 CoRReDoRS.CaT: PeR SeMPRe ZeNoN (equip de 7 a 24 corredors).
13:00 - 13:30 CoRReDoRS.CaT: PeR SeMPRe ZeNoN (equip de 7 a 24 corredors).

14:30 - 15:00 TORREJÓN TEAM (equip de 3 a 6 corredors).
17:30 - 18:00 TORREJÓN TEAM (equip de 3 a 6 corredors).
20:30 - 21:00 TORREJÓN TEAM (equip de 3 a 6 corredors).
23:30 - 00:00 TORREJÓN TEAM (equip de 3 a 6 corredors).
02:30 - 03:00 TORREJÓN TEAM (equip de 3 a 6 corredors).
05:30 - 06:00 TORREJÓN TEAM (equip de 3 a 6 corredors).
08:30 - 09:00 TORREJÓN TEAM (equip de 3 a 6 corredors).
11:30 - 12:00 TORREJÓN TEAM (equip de 3 a 6 corredors).


Encara amb la samarreta pastanaga, em dirigeixo a la carpa de TORREJÓN TEAM i em trobo amb els companys i companyes. Es curiós canviar de samarreta i defensar el colors d'un equip amb el que havia rivalitzat feia pocs minuts. Ho reconec, tot i no compartir classificació, tothom amb qui compartia els carrers 6-8 eren rivals, inclosos els meus nous companys/es :whip: , be, no crec que aquest fet sorprengui a ningú que em conegui :wonder:.

Arriba l'hora de fer debut en aquesta modalitat d'equips petits i toca fer canvi de mentalitat. Tinc per davant 8 sortides a pista i haig de mirar de no cremar-me abans d'hora. En aquesta primera sortida faig 15 voltes senceres i 2 fragments (inici/final relleu). Aquestes 15 voltes senceres les tanco amb una mitja de 4'32"/km. respecte a la classificació l'equip es manté en 6a posició a 4 voltes de Youssef & The minions. En aquest moment no ho sabem, però ens anirem intercanviant la 5a posició bona part de de la competició.

Ara toca tornar a la carpa i mirar de dinar una mica, que ja es hora: Em menjo un entrepà, una taronja i bec una mica d'aigua a mes de fer estiraments, es clar. En aquest punt començo a veure una altra cara de les 24 hores, la convivència amb companys/es. En acabar de dinar faig la primera visita al taller de xapa i pintura, també conegut amb el nom de fisios. Rebo uns massatges i tornada a la carpa a fer temps per la sortida de les 17:30.

Arriba el temps de fer el segon relleu, anem sisens a 5 voltes de Youssef & The minions. En aquesta tanda realitzaré el primer canvi de sentit i tanco amb 16 voltes senceres a una mitja de 4'32"/km altre cop. En acabar, estem gairebé a 7 voltes de la 5a posició. Havent fet una quarta part de la competició, la 5a posició se'ns va allunyant, ara, estem fent resisténcia, canviarà la tendència al llarga de la nit :wonder: ? A recuperar energies, massatges i esperar la tercera sortida amb aquest equip.

Surto a pista, tercer relleu, a 6 voltes de la 5a posició i, mig minut després (amb el marcador 8:30:50) s'apaguen els llums i començo a fer voltes romàntiques sota la llum de la lluna. No us havia dit que encara podien passar moltes coses? :laughing:. Amb el marcador 8:36:22 torna la llum encara que el tram sense llum no ha afectat el rendiment en pista. Sense cap altra contratemps, continuo arribo al final d'aquest torn havent fet 14 voltes senceres a una mitja de 4'25"/km. Continuem a 6 voltes de la 5a posició. Un cop havent fet respostatge i massatges, tornada a la carpa i es respira optimisme en relació a la possibilitat d'avançar a Youssef & The minions donat que el seu ritme mitjà va empitjorant mes ràpid que el nostre.

De cara a fer el quart relleu, continuem sisens però a només volta i mitja de la cinquena posició, això si que es una injecció de moral. Començo i sorprenentment, tenint en compte que es de nit i ja portem uns quants kms a les cames, em trobo rodant força lleuger i acabo fent 15 voltes senceres a una mitja de 4'21"/km. Ara, l'altre equip tambè s'ha posat les piles i continuem a menys de 2 voltes.
Per tant, havent completat les primeres 12 hores tenim un ritme mitjà de 4'40"/km i els cinquens, de 4'38"/km. No serà fàcil però no ens rendirem i continuem esmolant :hocho: . Repetim rutina de massatges i reposició d'energies i anem mirant la classificació per si hi ha sorpasso.

Ja de matinada, toca fer el 5è relleu i ara estem a 5 voltes però si puc fer un relleu com l'anterior els podem enganxar, donat que hi ha voltes en les que ronden els 6'/km. El temps dirà, però jo surto olorant sang :666: . En aquest relleu també tindré un canvi de sentit i coincidiré amb Arcadi42, al qual saludo fugaçment. El relleu el tanco amb 14 voltes senceres a un ritme mitjà de 4'23"/km. Altre cop a poc mes d'una volta. Son durs... Tornada ala rutina amb l'emoció d'anar sequint aquest estira-i-arronsa.

Toca el torn de fer el sisé relleu i observo que estem a 4 voltes. Es increïble la igualtat, la nostra volta 501 te registre 17:29:04 (4:48/km) i els fan la 505 en 17:30:12 (04:46/km). San tornem-hi un altre cop a veure si cauen aquest cop. Aquest cop tornaré a tenir un canvi de sentit. Sembla que el ritme que porto encara es força viu i tanco el relleu fent 16 voltes senceres amb un titme mitjà de 4'28"/km. Miro la classificació i hem pujat a la cinquena posició per gairebé 2 voltes i comencem a veure que els nostres rivals fan voltes a ritmes sorprenentment alts (fins i tot per sobre de 10'/km), entenc que han començat massa fort i ara estan patint :wonder: .

Ara, no tot son bones notícies, patim un problema tècnic, en començar el meu relleu, em va costar posar-me el portadorsal i, en els següents relleus es decideix fer un nus, cosa que fa que l'intercanvi sigui mes lent, però es el que hi ha. A més, sembla que la magia dels fisios s'ha acabat i fins i tot se'm puja un bessó ja havent acabat el relleu. Aviso a l'equip que els darrer 2 relleus segurament aniré a un ritme força lent. :(

Es fa de dia i començo el setè relleu veient que continuem cinquens i amb força marge, 20 voltes. Miro de soportar els dolors físics i mentals (no volia anar lent però tampoc volia lesionar-me). En aquesta tanda torno a fer un canvi de sentit i tanco havent fet 12 voltes senceres a un ritme mitjà de 4'51"/km :sob: . Ara, dono pas al darrer relleu de cada membre de l'equip mantenint la 5a posició i havent incrementat distància a 25 voltes.

Miro de fer estiraments i vaig veient com els membres de l'equip acaben la seva participació. Arriba l'hora de fer el meu darrer relleu, portem 55 voltes d'avantatge als sisens (659 vs 604) i els quarts ja n'han fet 706. Per tant, tenim assegurada la cinquena posició. Es nota que s'apropa el final de la competició, l'ambient es força festiu. En una de les voltes, un equip va animar a un dels seus membres fent una onada, en passar per l'alçada on estaven els membres d'aquel equip els hi vaig comentar que allò si que era una onada. Conseqüència? quan vaig passar per davant en la següent volta, la dedicatoria va ser adreçada cap a mi :hearteyes:. Només per això ja val la pena participar. Continuo veient com el marcador s'apropa el final i, començo la meva darrera volta cronometrada amb 23:56:57, i començo a preparar-me per a acabar amb la marca de la casa. Sabeu de quina parlo, oi? :whistle:. Arribo a la recta d'arribada i faig l'sprint final i tot just després de tancar la volta (23:58:56) canvio al carrer 8 per donar la volta d'honor saludant a participants i preparant-me per el passadís d'honor. 13 voltes senceres amb un ritme mitjà de 4'48"/km.

Al final, entre els 2 equips, 156 voltes totals, 68,328km. Per calcular ritme mitjà, només he tingut en compte les voltes senceres (que començo i acabo jo) agafant el pas per els sensors donat que el GPS hi ha cops que fa trajectòries rares i fins i tot arriba a marcar desnivells.

Rebem medalles i comença el desmontatge.
En aquesta edició he tingut l'honor de prendre la sortida, homenatjant en Zenón, i tancar la participació de TORREJÓN TEAM. Tots dos moments son molt especials. Aprofito per donar les gràcies a tothom amb qui vaig tenir el plaer de parlar al llarg de la competició, alguns fins i tot em saludaven mentre desansava a la carpa de TORREJÓN TEAM. Veure el compromís d'alguns companys que havien de sortir cames ajudeu-me per anar a una altra competició o que alternaven equips no te preu.

Anecdotes? Un munt. Aquest any vaig patir una descordada de les dues sabatilles amb les conseqüents advertencies de companys/es de competició, la esmentada onada, invitació a pa de pessic per part d'un altre equip, veure dues samarretes amb el nom de Barceruel en pista al mateix temps, la celebració dels 50 anys de curses d'en Ramon_B, arcadi42 i Grobyc que van participar i tenien curses poques hores desprès (Grobyc fins i tot va tornar per desmuntatge). fandes preguntant-me com anava amb l'equip petit i donant-me anims (i vam compartir pista). A jaume86 me'l vaig creuar en una de les meves anades al fisio. Barceruel va apreciar que en els darrers relleu ja no anava gaire fi,... En definitiva, sou molt grans. Agraïments a tothom (participants i organització).

I respecte a aquest equip (@torrejonteam), un plaer haver compartit aquesta experiència tant amb els membres que van córrer com als que vau participar en tasques d'organització i als patrocinadors.

Esperant tornar a participar aquest any. :whistle:

1000: 0:03'21" (1000 socials - 18/06/2022).
5000: 0:19'59" (XXIII Cursa de Poble-sec - 17/07/2022).
10000: 0:41'17'' (Córrer per córrer - 13/11/2022).
21097: 1:32'08" (XXXV Mitja Marató del Vendrell - 30/10/2022).
42195: 3:42'51" (Marató Barcelona - 07/11/2021).

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

10 Gen 2023 21:48 #3 per Dennis Teuling (Associat/da)
Quina crònica més bona Rularo86!!!

Son molts kms per un jovenet com tu :woohoo:

Enhorabona per aquest cap de setmana tan complert.

1500 La Haya - 4:09:78 indoor 1990
10 milles Amsterdam - 0:59:03 1992

10 km  Nassos     '11  -    36:54
Mitja  Tarragona  '15 -  1:24:38
Marató Empúries '18  - 3:03:21

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

12 Gen 2023 15:45 #4 per fandes (Associat/da)
rularo86 brutal la feina als dos fils! Com als dos equips el passat 17 de Desembre. Jo l'únic que sé és que estaves a tot arreu, QUIN CRACK!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

13 Gen 2023 18:50 #5 per rularo86 (Associat/da)
Bona tarda,
Gràcies Dennis Teuling i fandes.

No va ser fàcil però obrir competició en un equip que porta el nom d'un company, lluïnt la samarreta pastanaga i en una pista on ja corria de petit (un familiar hi va treballar força anys) em va empenyer a mirar d'anar ràpid amb l'equip de 24 integrants.

I als companys de l'equip de 6 integrants els havia promès lluitar per mirar d'aconseguir una bona posició en l'estrena de l'equip en aquesta modalitat i mes tenint en compte que era l'únic amb experiència en edicions anteriors, encara que amb equips de 24 integrants.

Ja no diguem l'extra d'energia que em vau aportar tothom amb els ànims i les converses. Amb vosaltres va ser un luxe compartir aquesta afició. Ara, fandes, mireu de no anar tan ràpid, que cada cop que m'avançaveu deixaveu una estela de vent que feia por :rocket: . Ja m'agradaria poder anar al ritme dels integrants de l'equip CORREDORS.CAT, vau treure 37 voltes al segon en modalitat de 24 integrants. Sou molt grans :great: .

A veure si continuo millorant tant en velocitat com en fons. Aquest any passat vaig mirar de diversificar una mica fent curses d'asfalt (de 5k a 1/2 marató i, 4 llebres), cros (l'amorós), trail (Castellterçol), pista (1000 socials i 24 hores d'ultrafons) i escales (cronoescalada solidària). Ah, i he mirat de rodejar-me de mes gent, estant a Beer Runners Terrassa, TOREJÓN TEAM i obviament, CoRReDoRS.CaT.

Ara m'estic rumiant si torno al lloc on em vaig estrenar en una marató (Empúries 2018) :whistle: .

1000: 0:03'21" (1000 socials - 18/06/2022).
5000: 0:19'59" (XXIII Cursa de Poble-sec - 17/07/2022).
10000: 0:41'17'' (Córrer per córrer - 13/11/2022).
21097: 1:32'08" (XXXV Mitja Marató del Vendrell - 30/10/2022).
42195: 3:42'51" (Marató Barcelona - 07/11/2021).

Please Entra or Crear compte to join the conversation.