Ja tenim aquí les 24 hores d'ultrafons en pista!

 

Els propers 16 i 17 de desembre de 2017 tornem a organitzar les 24 hores d'ultrafons en pista de Barcelona, a Can Dragó. Una prova solidària on el 100% de la recaptació es dóna a la Fundació Miquel Valls que lluita contra la ELA i dóna suport als afectats i els seus familiars (WEB DE LA FUNDACIÓ MIQUEL VALLS).

Sense cap dubte, en l'àmbit esportiu, l'esdeveniment amb més notorietat dels que organitza la nostra associació; la prova d'ultrafons en pista més important de l'estat i una de les més reconegudes a escala europea (24h i 12h Silver Label i 6h Bronze label de la IAU). La mostra d'aquesta rellevància és que les inscripcions per a les 24h, que es van ampliar a 150 corredors, es van exhaurir en poques setmanes i que les inscripcions per a les 12 i les 6 hores segueixen a bon ritme.

IMG 8910 b3dea

Des d'aquí us volem animar a participar en aquesta gran festa. Si no us atreviu amb l'ultrafons (proves de 6-12-24h individuals o 24h per parelles), també podeu participar en la modalitat d'equips (de 3-6 o de 7-24 corredors). Feu-ne un amb companys de feina, amb el vostre grup d'entrenament, amb el vostre club... No hi ha millor espai per compartir esport, solidaritat, companyonia i rialles. També organitzem activitats infantils amb xocolatada, ideal per a què pugueu venir tota la família. I si no podeu venir, però voleu participar de la festa solidària, sempre podeu fer un donatiu a l'enllaç següent: DONATIUS 24 HORES PER LA ELA

Ja està obert el fil per a organitzar els torns de voluntaris. Un esdeveniment com aquest requereix moltes persones per tal que tot rutlli a la perfecció. Demanem la implicació de tots perquè les 24 hores segueixin sent un referent en el món de l'ultrafons i un motiu d'orgull per a tots els correcats. Podeu triar les tasques i horaris en que podeu col.laborar al següent FIL DELS VOLUNTARIS DE LES 24 HORES.

Per a més informació, podeu visitar el web de l'esdeveniment: http://www.corredors.cat/24hores/ i els diferents fils oberts al nostre fòrum (ENLLAÇ ALS FILS DE LES 24 HORES).

T'hi esperem!!

Ja tenim aquí les 24 hores d'ultrafons en pista!