kilometer ha compartit una foto. fa 10 mesos

Comença el treball...la meta ens espera...

kilometerli agrada un Esdeveniment fa 10 mesos
kilometer creat un nou tema ' 123rd Boston Marathon (15/04/2019)' en el fòrum. fa 2 anys

Obro l'ordinador, cada dia en anar a treballar i encara miro amb emoció el fons de pantalla que hi he posat. La "victoriosa" entrada a meta al Tokyo Marathon 2018. Collons, els records encara són molt vius, i és que només han passat un parell de mesos d'aquella imborrable data. Peró tot i així, tot i que no ho oblidaré mai, com tampoc oblido la resta de les meves maratons, avuí comença el camí cap a la següent, a Boston. Falta gasirebé un any, peró després de presenciar ahir, l'èpìca de la cursa, encar hi tinc més ganes, aixó si, creu els dits per a que la meteorologia estigui a bé amb mi i amb els que m'acompànyaran aquell dia.

Totes les maraton sempre han estat especials per un acosa o per altra i aquesta no podia ser menys, doncs tancarà un gran cicle, el de les Majors. Després de London (2012), NYC (2014), Berlin (2015), Chicago (2016), i Tokyo (2018), arriba el moment de la decana, la que tancarà el cicle i em permetrà el Six Star Finisher. Sé que objectivament, potser no és un fet iompòssible per a molta gent. Molts ho han fet, i molts ho faran després de mi, peró em sento molt orgullós d'haver obtingut la classificació per totes aquestes proves amb el meu esforç i amb els meus resultats, sense touroperadors, ni sortejos. Fets que d'altra banda no retrec a ningú, només faltaria, peró em puc sentir orgullós, de que són allà per que m'ho he guanayat i no per que m'ha tocat a un sorteig o he pagat una pasta per ser-hi. També em sento molt orgullós, d'haver competit sempre al màxim en aquells escenaris, amb millor o pitjor sort, peró sense dubte competint.

Es per aixó que Boston pot esdevenir la més especial, ja veurem després, i es per aixó, i donada la data en que tindrà lloc, que he deicidit que vingui tota la família, pares sogres, germà, cunyada i la meva dona i els meus fills (Vera encara ha de nàixer :stucktongue ). Una expedició familiar sense precedents de 10 persones :great: . Com dèia al principi, encara queda un any, peró organitzar tot aixó porta molt temps darrera i ho sé per experiència. Si hi afegim totes les variables que inlou ser 10 persones, doncs ja us imaginareu. No obstant porto molt de treball fet. Ja m'he documentat força sobre Boston i ja tinc tancat un aprtament per una setmaneta, a un molt bon preu. A més poc a poc el calendari d'activitats està prenent forma i aviat, tindré el planning fet. És més, tin lligada ja també una excursió d'un parell de dies a NYC per la família, que també els hi organitzaré...Com veieu el treball està en marxa....

Encara s'ha d'apagar els ecos de l'edició d'enguany, de la infernal marató, guanyada brillant.ment per Kawauchi. Encara haig de llegir amb cura les cròniques dels companys i amics que aquest any s'han barallat amb unes condicons horribles...encara...encara...peró el canvi, el considerio ja iniciat...doncs ahir va acabar l'edició 2018 i es posa la priemra pedra de la de 2019.

Sé que la data, a un any vista, sembla molt llunyana, peró sé de ben cert que molta és la gent interessada i molta la que s'està movent ja. Podria haver una afluència correcat com fa temps que no eés veu i aixó encara fa sentir més goig i motivació, acostuimat com estic, a anar voltant més aviat sol pel món. Aixó ja ho deixo en mans de cadascú que hi estigui interessat. El fil ja l'hem obert i comença el compte enrera.

Des de l'organització, recordar que: La 123a Marató de Boston tindrà lloc el dilluns 15 d'abril de 2019 i la finestra de qualificació de la Marató de Boston de 2019 començarà el dissabte 16 de setembre de 2017. Aquest serà el primer dia en què es pot utilitzar un resultat de marató per tal de qualificar per al Marató de Boston de 2019. L'edat d'un atleta el 15 d'abril de 2019 determina el temps de qualificació. Les dates de registre de la Marató de Boston 2019 s'anunciaran en una data posterior al lloc web de B.A.A., www.baa.org .

Si tot va com ha d'anar, en teoria, el 10 de setembre, començaran les inscripcions. Estarem atents...

Llegeix més...

kilometer ha compartit una foto. fa 2 anys

La sortida, cada cop, més propera... - estic feliç

kilometer ha compartit una foto. fa 2 anys

El disseny d'aquesta medalla indica els vincles i la unió entre totes les persones que participen en la Marató de Tòquio, inclosos corredors,... Veure'n més

kilometer ha compartit una foto. fa 2 anys

kilometer Fly to Tokyo, fly on Tokyo... fa 2 anys
loader
loader
Attachment
kilometer creat un nou tema ' Qué hi ha del sopar correcat 2018 ??' en el fòrum. fa 2 anys

Fa un temps que li dono voltes i potser no calia inciar el tema, peró no m'he pogut estar, ja que en d'altres ocasions a aquestes alçades, ja en sabíem molt. Voldria saber si algú pot fer cinc cèntims de si hi haurà el ja clàssic sopar correcat de principis d'any, premis pastanaga, videos, bé ja sabeu de que parlo...Seria bo si algú ens pogués dir alguna cosa, en una o altre direcció. Moltes gràcies...:great:

Llegeix més...

kilometerha afegit un vídeo. fa 2 anys

...esperem que aquesta cançó de motivació pugui continuar donant un impuls als corredors i als no corredors... - estic feliç

10回記念大会ランナー応援ソング「駆け抜ける愛のうた ~はじまりのday by day~」

説明

www.marathon.tokyo/en/runner/run-as-one/

Carregant contingut, espera.