Hola Jordi. A veure si serveix djustribo@hotmail.com

Moltes felicitats! Això és un record per a tota la vida!

Enguany correré la marató de Barcelona donant suport a un repte solidari per les persones que pateixen trastorns mentals.

En concret, col·laboraré amb la Federació Salut Mental Catalunya mitjançant el seu projecte de tennis ‘Esport i Salut’. Amb aquest programa es treballa per fer més fàcil la vida de les persones i famílies amb aquests problemes. Així, les acompanyen per a millorar la seva qualitat de vida, es vetlla per la no discriminació i la igualtat d’oportunitats i es garanteix la defensa i l’exercici dels seus drets en tots els àmbits de la vida. Actualment es dóna suport a més de 60 entitats de tot Catalunya, que agrupen unes 6.000 famílies, persones amb problemes de salut mental i amics.

Per altra banda, aprofitant que aquest proper març es compliran 30 anys del meu debut maratonià, m’he proposat, com a fita, d’entrenar-me 1.265,85 km, el resultat de multiplicar 30 x 42,195, en les darreres 18 setmanes del pla (uns 70 km a la setmana) i recaptar la mateixa xifra en donatius. Això voldrà dir que per cada euro aportat de cada mecenes em permetrà avançar 1 quilòmetre.

Us convido a visitar la pàgina web del repte, a participar-hi i a fer-ne difusió entre els coneguts i familiars.

Moltes gràcies!

Repte solidari 'bola de partit per la salut mental'https://www.migranodearena.org/ca/repte/17865/bola-de-partit-per-la-salut-mental

SKk0N

Llegeix més...