No Surrender creat un nou tema ' Transvulcania 9/5/2020' en el fòrum. fa 2 mesos

Hello!
No se quan han obert inscripcions, només se que vaig rebre un mail de confirmació d'inscripció que va fer el meu marit sense avisar-me...que ja me va bé, però és que ni tan solo he mirat els temps de pas ni res...bé, ara ja està fet. Lo Màxim que pot passar és que me facin fora :whistle:
Si algú s'anima [urI=http://transculcania.es]Aquí teniu la informació[/url]...hi ha tres distancies, noltros estam inscrits a la Ultra...allò que fas una escapada romàntica i tal...
Ara tenc una altre sarao en mente i no me vull dispersar, però ja diix el fil obert per si algú te pensat anar-hi o si algú l'ha feta i vol compartir informació.

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Trail 3 Comarques Alpens 28-4-2019' en el fòrum. fa 9 mesos

Enguany es celebra la 30na edició de la segona cursa de muntanya més antiga de Catalunya! :great: Aquella colla de ben parits d'Alpens la faran ben grossa segur!!! :party:
Per tal de fer una festa apte per a tothom, han muntat 3 curses:
- 1 Comarca, 12km 500+: trail3comarques.com/1-comarca/
- 2 Comarques, 27km 1400+: trail3comarques.com/2-comarques/
- 3 Comarques, 44km 2115+: trail3comarques.com/trail-3-comarques/

Per molts canvis que facin, el que està clar que no canviarà, és la perfecta organització i ambientasso :heart: que caracteritza aquesta cursa.

Sempre hi ha una bona representació correcat en aquesta cursa...jo encara m'he de rumiar el recorregut a escollir...el que està clar és que ja hem guardat el cap de setmana per poder gaudir del festival d'Alpens!!!
:party: :party: :party: :party: :party:

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Mitja de l'Espirall 18/11/2018' en el fòrum. fa 12 mesos

Avui han obert inscripcions per aquesta mítica i una mica repetxonera mitja...ja fa un parell d'anos que va canviant de dates, i menguan serà el 18/11.
La sortida es donarà el diumenge dia 18 de novembre del 2018 a les 10:00 hores.
Hi haurà 5 avituallaments al llarg de tot el circuit i a l’arribada.
El preu de la inscripció és de 10 € .
Les inscripcions es podran fer a partir del 3 d’Octubre fins el dia 10 de Novembre (amb la talla de roba garantida), de l’11 fins el 17 de novembre (dia de tancament), es podrà fer inscripcions però sense dret a tenir obsequis.
El dorsal, i el regal s’hauran de recollir a partir de dissabte dia 17 durant tot el dia (de 10 del matí fins les 13 hores i de 16:30 h fins les 20:30 hores) i el diumenge fins 1 hora abans de la sortida, a la seu de l’Associació de Veïns de l’Espirall, situat a la seu de l’Associació de Veïns de l’Espirall, situat a la plaça Doctor Bonet, 11, a pocs metres de la sortida. La darrera hora abans de la sortida no s’entregaran dorsals.
El pitral és personal i intransferible. El canvi de pitral suposa la desqualificació.


A mi aquesta, és d'aquelles que m'encanten....bon ambient, poca gent...quatre repetxons....botifarra final que no menjo, però m'encanta :hearteyes: ...a veure si tot quadra....crec que seria la meva 3ra o 4rta participació....a veure qui s'anima!!!

Llegeix més...

No sabia de l'existència d'aquesta cursa, vos deix aquí informació per si és del postre interés.

El dissabte 26 de maig, Cervesa del Montseny organitza la segona Cursa de la Cervesa amb una jornada de portes obertes i molta cervesa artesana.

La Cursa de la Cervesa és un Cros . La sortida i l’arribada es trobarà a la seu de Cervesa del Montseny a Sant Miquel de Balenyà, (Estació Renfe: Balenyà-Tona-Seva). La distància a córrer serà de 10km amb poc desnivell (+-100m) i circular, apte per a tots els aficionats a córrer. És una cursa oberta a tothom amb la idea de promoure l’esport i el consum moderat de la cervesa artesana.

Les inscripcions i el pagament (12’00€) de la Cursa de la Cervesa es realitzen a través de la web Cronometratge 9h Sport.

L'enllaç a la web és: cervesamontseny.cat/cursa-de-la-cervesa/
Si algú la fa, ja ens dirà que tal....

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Cursa de la Mona de Canovelles 2-4-2018' en el fòrum. fa 1 any

"Renovar-se o morir"
Supòs que és el que han volgut fer la gent de Canovelles fent un gir a aquella bona cursa que feien el dia de la segona festa de Pasqua, o el dia de la Mona com en deis voltros. Els darrers anys havien patit la pèrdua de molts corredors, i l'any passat crec recordar que hi va haver un bon embolic amb les classificacions que va fer enfadar a molta gent. Potser tot això ha fet que desmuntassin aquella cursa i en muntassin una de 10k i una de 5k amb canvi de nom, i no sé si canvi d'organització. A mi aquella m'agradava molt, i no sé com serà el nou format. Jo ara mateix la de 10k no m'hi veig amb cor, i la de 5k val 12 euretes, cosa que va contra la meva cutre-norma de no pagar més d'euro i mig per km (a excepció de Marató i Ultra, que puc pagar el que em doni la gana).
Però a banda de la meva opinió, deix el link www.gotzam.com/es/eventos-deportivos/Run...anovelles-2018-16287 , per si algú no s'hi ha assabentat... La veritat és que a les xarxes han fet una bona feina i l'han sabut posicionar.
Abans aquesta cursa era un lloc de reunió de molts correcats, no sé què passarà enguany...depèn de com es presenti el dia, igual m'acost a fer fotos...
Qui la faci, ja comentarà que tal....

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' Marató València 2-12-2018' en el fòrum. fa 2 anys

Què passa enguany? Estava molt desconectada del fòrum i de córrer i he cercat per tot el fil de la Marató de València i no l'he trobat!. Suposava que en ToniVLC ja l'hauria obert com cada any...però no...
Idò l'obr jo, però només obrir!...en ToniVLC ja ens concretarà detalls i ens informarà de primera mà de tot allò que cregui convenient!!!
La web, aquí:
www.valenciaciudaddelrunning.com/va/marato/marato-10k/
Jo inscrita, Sense més pretensiones que per fi poder entrenar amb un mínimo de decencia una Marató i poder estar a la línia de surtida amb certes garanties, res més.
Segur que serem uns quants, a beire si cada cert temps entram aquí per comentar com ho duim.
:kiss:

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' XXXV Pujada de Bagà a Coll de Pal' en el fòrum. fa 2 anys

Les nevades ja han deixat ben neta la carretera BV-4024 per a poder gaudir d'aquesta mítica cursa el dia 27 de maig (esperem que les comunions, enguany no canviin la data de la cursa...:P ).
Les inscripcions ja es poden fer al següent enllaç:
www.atletismebaga.cat/4/curses_a_baga_576154.html

Ida ja ho sabeu, qui vulgui gaudir d'una cursa ben parida, amb poca gent, i pujar un "repetxones" de quasi 20 quilometrets, cap a Bagà s'ha dit!!!

Llegeix més...

No Surrender creat un nou tema ' 100km de Caldes (corre pels que no poden) 4-11-2017' en el fòrum. fa 2 anys

Els 100km de Caldes ( Corre pels que no poden ) és una cursa de 100kms que es fa a la Torre Marimón per donar suport a El Cor de Caldes ( Asociació de pares de nins amb discapacitat) .
Cada any en pacorobles solia obrir el fil, però potser amb el canvi de web no ho ha fet. Les inscripcions a:
100kmscorrepelsquenopoden.tempsxcurses.com

Es fan 3 proves:
- 100km individuals.
- 100km en equips de 4.
- Marató.

Crec que el circuit és de 2,5km...calculau les voltes! :P
Cada any hi full passar a animar, però sempre surf algun imprevist, potser enguany puc anar-hi.
Salut!

Llegeix més...