41a Marató de València (5 de desembre de 2021)

41a Marató de València (5 de desembre de 2021)

18 Jul 2021 23:36 #1 per jaume86 (Associat/da)
Després d'una temporada sencera sense maratons oficials, sembla que la propera tardor podré tornar a posar-me un dorsal maratonià. Segurament en seran dos, el primer parcialment a BCN i el segon a València.

Com a qualsevol temporada anterior normal, la meva intenció seria començar per la marató de València al desembre, Barcelona al març i fer-ne una tercera a la primavera (Paris va quedar pendent al 2020, Rotterdam estaria molt bé repetir així com Manchester per borrar-la de la llista sub3h - SuperMario Guissona style). I aquesta temporada no s'enten sense aquests 20 mesos de pandèmia que portem.

L'1 de març de 2020 em posava per darrera vegada dorsal en una cursa normal, que de fet no és gaire normal doncs segurament és la millor mitja de Catalunya, la mitja de Santako on vaig fer de llebre 85'. Em va costar un ou, no em veia preparat, i després de anar als ritmes desitjats durant els primers 20k, em vaig despistar a l'entrar a pistes i se'm van escapar 4/5 segons. Mala senyal. La idea era fer la marató al cap de 15 dies doblant. I no, clarament no. Mai ho sabré què hagués passat però em veia preparat per rebaixar la marca de 2h55'28" de l'edició anterior i inclús estar més proper del 2:50 que del 2:55...

Durant el confinament vaig fer algo d'exercici físic per primer cop en ma vida i al caure el confinament al maig (Desconfinada power!) em vaig inscriure a les series virtuals Rainbow organitzades pels companys de La Bolsa del Corredor. Cada mes una cursa que tancava al novembre amb una marató. Ja tenia motivació! A més, el meu mister em va proposar formar part d'un grupet d'aquí Vilanova que buscaríem el sub3h, seria el meu test per fer de llebre de 3h i certament em vaig motivar molt. Mai havia entrenat en juliol o agost, feia tots els entrenos grupals i els sumava kms a l'escalfament o el refredament, apretava a les darreres sèrie... I al novembre, molt ben acompanyats per bicis i familiars, vam fer una marató per Cubelles. Vam començar (això sí, fent una mica de trampa!) d'un punt alt de Vilanova encarant-nos cap a la carretera vella de Cubelles i entrar en una volta entre el Prat de Vilanova i la riera de Cunit. Una volta de pocs metres més de 9k que passaria a ser la meva volta fetiche. Així doncs, diumenge 22 de novembre, a les 8:30h ben puntuals, vam començar a 4:15. Cap al km30 es van començar a despenjar alguns companys i el mister em va dir que aflueixés una mica a veure si algú recuperava una mica. Un company, el presi, seguia endavant. La resta començava a caure segons a punta pala...i cap al km35, vaig anar endavant, a intentar ajudar el presi. A l'arribar el mister em va dir que seguís apretant... i gràcies a l'ajuda de la crack del Trail Gisela Carrión, que m'acompanyava en bici, vam parar el crono per sota dels 2h56'.

Tres setmanes més tard, l'equipassu de tarats (RafaPerez, DaniFandes, PresiBarceruel, OscarBolo i DabitMaldito) ens vam repartir el relleu de 4h d'un equip petit de les 24h. Quin desmadre de cap de setmana! Dissabte van deixar el llistó alt, superant tots els 50k! Jo no ho veia gens clar però seguint els consells dels entesos de l'ultrafons de l'equip, em van dir de començar a 4:30/40... fins que el dia anterior un company de la marató em va dir que ho volia tornar a intentar... i clar, vaig sortir a 4:15! Sabia que petaria però va petar ell abans que jo. En aquell moment vaig fer una paradeta a fer un riu i al retornar vaig sentir un clac enorme, com mai, als isquios dret. Com anàvem connectats amb l'equipassu, ràpidament li vaig comentar al VictorPresi que em molestava menys seguir a 4:15 que no pas "anar frenat" al ritme que havíem comentat de 4:30/40 així que vaig seguir a poc més de 4:20, havien passat ja més de 2h amb la qual cosa quedava un culló! Vaig passar la marató en 3:03, complir els 50k en 3:36 i fer 55,2k en les 4h. Una barbaritat que encara avui em costa de creure!

Però el clac em van dir que havia estat un trencament del recte anterior, petit, però trencament. Sempre em quedaré amb el dubte de si allò era veritat doncs trencat hagués pogut córrer gairebé 20k més? Una altra pregunta que mai sabré, doncs el PresiVictorBarceruel el vaig visitar a Fisiològic (ell no ho dirà però és un dels fisios més TOP de Catalunya) ja passades 3 setmanes i estava bé. Tot i així, ja al 2021, portava molts mesos entrenant dur i vaig fer un gener/febrer bastant de relax...

De nou vaig buscar motivació en una virtual, però aquesta vegada no en vaig trobar cap per preparar-la amb prou temps i simplement vam agafar el calendari, comptant setmanes per fer un mínim de preparació decent i ens vam marcar el 30 de maig, l'últim diumenge de maig. Arriscat no, lo següent! Però ens permetia apretar durant 12 setmanes, sent conscients que, aparentment, ja estava en bona forma per algun test de 5k que havíem fet previ. El mister Pardo em va dir, sense embuts des del primer dia, que aniríem a pel 2:48. Jo firmava el 2:50 que ens havíem quedat amb les ganes l'any anterior a BCN. Les setmanes van anar passant ràpid, m'anava sentint com mai doncs treia endavant sol que mai m'hagués imaginat que podés fer sense dorsal. Molts entrenos sol, tirades llargues que sortien ràpides però no sempre amb bones sensacions, sèries xungues a ritmes mai vistos... i la sensació prèvia que sortir a 4' no era cap despropòsit. Podia sortir o no, com a tota marató. Però què collons, salid y disfrutad!

De nou, circuit fetiche entre el Prat de Vilanova i la riera de Cunit, tot començant des de la zona del Tennis de Vilanova, més concretament, davant de l'escola Ítaca. Aquesta vegada feia un petit boucle per la zona abans de començar la carretera vella cap a cubelles per quadrar kms i acabar al passeig marítim del Prat de Vilanova, on m'estarien esperant els meus pares. Ells es van posar a disposició des del primer moment, i sort en vaig tenir. Ma mare estava al llindar entre Vilanova i Cubelles, on hi passava 2 cops per volta fent un mini boucle de 1,3k. El meu pare a l'altra punta, la riera de Cunit. Fins i tot teníem el pla Mercadona, que s'hi podia moure en cas de necessitar més aigua en les darreres voltes. Igual d'importants van ser el mister, que em va acompanyar a partir del km15 i el crac bimaratonià en els darrers 10k.

Així doncs, a les 7h començava a apretar, sol, a per totes. Feia un dia genial, sense la previsible calor de finals de maig, cel cobert i algun amago de pluja inclús, que van acabar sent 2 gotes comptades. I si, vaig sortir apretant, el ritme de 4' no el duia còmode ni interioritzat. Els primers kms fins arribar a la volta fetiche van ser força irregulars, però un cop allà ja vaig poder calibrar molt millor. El ritme seguia costant, no anava còmode. Però de nou, s'havien alineat els astres fent aquell matí a finals de maig, si es que no feia ni vent! Ho havia d'aprofitar, el primer que li vaig dir al mister quan em va trobar: o avui o mai! I si si, fèiem camí, ell m'ajudava molt als avituallaments dels meus pares avançant-se a agafar les aigües i els gels, tot quadrat, com a la presentació que els vaig fer a casa seva la setmana anterior, inclosa una xuleta al whats amb horaris de pas. Anant a 4'/km, facilitava moltíssim el càlcul dels horaris de pas, i els metres els tenia de la marató i 4h del novembre/desembre, amb l'afegit del 700m inicials afegits per acabar a lloc. Tot anava rodat, inclús al km30 em vaig atrevir a verbalitzar un sub2:48... però la Sra Marató va fer aparició al km35, de cop vaig necessitar aigua, mala senyal. Un parell de kms més tard, va començar el patiment. Creia que perdia el 2:50 però l'acompanyament del mister i el Guerrero va ser màgic, no mirava el garmin, només em dedicava a seguir-los, demanar que afluixessin o que mantinguessin... però passaven de mi (això ho vaig veure dsp!) i els kms continuaven caient a 4:02/01! Fins i tot a la darrera recta vaig poder apretar una mica i poder parar el GPS en 42,3km en 2:48:45! Feliç, molt feliç, extraordinariament feliç vaig acabar, però exhaust! I el cabró del mister ja va aprofitar: "Bueno pues ahora toca las 2:45!"

I demà començo el camí a València, seran 20 setmanes dures, de mambo, de caloret faller. Que no s'entendria sense tota aquesta prèvia. El meu objectiu és oficialitzar la marca, el del Pardo, el mister, ja el sabeu. Honestament jo no m'hi veig, però tampoc em veia fent un 2:48. Cert és que va ser en una marató virtual, parant el crono en menys metres que qualsevol VLC/BCN però també alguns de vosaltres m'heu insistit en l'efecte dorsal, per exemple, que a mi sempre tant m'havia donat. Un plus que mai havia aconseguit entrenant sol i que, aquest any de merda sense curses que hem patit, doncs m'ha ensenyat. Serà una primera setmana força light, per saber on estic després d'haver-me rascat els baixos des de la mitja de Granollers, a la setmana següent de la marató, on vaig acompanyar al Guerrero per retornar-li el favor, tot i que seguint les indicacions del mister, el vaig petar abans d'acabar la pujada...

Serà la meva 18a marató oficial, si tot va bé, i la 21a comptant aquests 3 esdeveniments virtuals que tanta confiança m'han donat. Espero poder competir en alguna cursa més de la mitja/marató BCN, la behobia... segurament, com a tota temporada normal, la primera pedra de toc serà a Can Debu, a Ripollet. Intentant fer una volta prèvia i una posterior (si es pot i si es fa un 10k, que tal com està el pati... millor no pensar-hi i a creuar els dits a poder disputar maratons mínimament normals, estil Granollers).

Aquí estaré diuemenge rera diuemenge, així també m'obligo una mica més que bona falta em fa per tornar-m'hi a posar!

Amunt!

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

19 Jul 2021 11:41 #2 per Jordi (Associat/da)
:woohoo: FELICITATS i som-hi jaume86 :muscle: :muscle: :party: :party:

Estaré pendent i frisos de veure el resultat i la planificació ;)


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Jul 2021 14:41 #3 per jaume86 (Associat/da)
Setmana 1/20

Setmana de merda, de cura d'humiltat amb una realitat crua i dura! Un mes sense còrrer i he perdut els 13 anteriors... així que més val que em vagi oblidant del 2:48, del 2:50 i del 2:55! Si aconsegueixo la meva millor marca en terres falleres (2:58) ja serà un éxit. Com sempre m'ha passat, l'estiu em passa factura i no puc mantenir (ni molt menys millorar) les maratons primaverals. Aquest any m'havia il·lusionat doncs la darrera marató va ser a finals de maig i creia que no perdria tant pero no hauria d'haver estat tantes setmanes sense fotre brot.

Així doncs, dilluns se'm va fer un infern la pujadeta al mas de l'Artís. Són uns 11,5km amb una mica de desnivell. A tall d'exemple, només la baixada ja la feia 4' més lenta que la darrera vegada que vaig fer el mateix entreno al juny, just feia un mes. Certament aquell dia vaig baixar a molt bon ritme però perdre 1' gairebé oer km... i l'endemà, ai l'endemà, que tenia més rampes i agulletes que havent fet una marató! Així que vaig decidir fent un dia sí i un dia no durant aquesta primera setmana. Dimecres inserint un petit controlat de 5k@4:15, divendres allargant a 1h i ahir diumenge tornant a pujar al Mas però per un camí alternatiu amb uns metres més de desnivell i de recorregut, que tot i així, vaig poder córrer més lleuger i baixar una mica més ràpid (2' més que al juny). Una merda de setmana per començar!

KMS SETMANALS: 49
KMS TOTALS: 49
MITJANA KMS SETMANALS: 49

Objectiu d'aquesta nova setmana, encadenar dies d'entrenament i sumar +60k a les cames, sense més

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Jul 2021 23:47 #4 per Dennis Teuling (Associat/da)
Home, Jaume, crec que amb 19 setmanes per davant, encara hi ha temps de sobre!

Es més... crec que és l'any en que menys has perdut... no, millor dit, en que més fort has sortit de les vacances!

12 setmanes per tornar al nivell d'abans i després a trencar totes les marques històriques.

1500 La Haya - 4:09:78 indoor 1990
10 milles Amsterdam - 0:59:03 1992

10 km  Nassos     '11  -    36:54
Mitja  Tarragona  '15 -  1:24:38
Marató Empúries '18  - 3:03:21

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Jul 2021 00:18 #5 per jaume86 (Associat/da)
Dennis pq vegis que no és així, agafo la referència de fa un any (altres anys t'ho compro). Com deia a l'inici, vaig estar participant en una competició virtual de 6 mesos i a principis de juliol hi havia un 5k. Temps virtual (no en pista) va ser 19:13 fent el darrer km a 3:36... cert que enganxava part de la volta sense la "pujada" (la volta fa aprox una milla, una d'aquelles que tants cops m'has vist fer per strava, en tinc 2 sense creuar carrers, una de km i aquesta que fa una milla). I ara mateix si baixès de 20' ja seria tot un èxit! També al juliol ja havia fet una mitja, feia trots d'1h inclús ja per sota de 4:40...

Al final, a la marató vaig aconseguir baixar per poc de 2h56' així que la cosa està realment complicada!!

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 Jul 2021 01:20 #6 per andreugg (Associat/da)
jaume86 segur que t'anirà molt bé i en totes dues maratons tranquil estaré jo a anys lluny darrera teu si la salut m'acompanya. He llegit tot el que has fet i estava al·lucinant! Jo com aquell que diu fa 2 mesos que tornat a corre d'estar fent bici i d'aquella manera amb les limitacions geogràfiques.

Segur que la preparació de 20 setmanes t'anirà genial. Si jo un mindungui he notat que vaig millorant tu que que ja ets del grup dels cracks volaràs!

Apa una abraçada i si res es torça coincidim en les dues maratons.

10k - Cursa Moritz Sant Antoni (2024) 00:47:18
21k - La Mitja (2024) - 1:43:46
42k - Marató Barcelona (2024) 3:51:20

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

25 Ago 2021 17:08 #7 per jaume86 (Associat/da)

Després d'unes setmanes plenes d'irregularitat atlètica que no han deixat de ser la muntanya russa emocional d'aquest maleït agost que patim a la família, faig un breu resum:

Setmana 2/20

Es podria catalalogar de setmana de merda. Va comenar mlb amb un rodatge de 69' amb el Xarli per Castelldefels i acabant amb unes sèries curtes i explosives que em van deixar fos. Setmana acabada amb uns escassos 27k

Setmana 3/20

Primera setmana en condicions, amb 5 dies, destacant com hauria de ser habitualment, els dos dies de sèries i com la temperatura acompanyava, vaig poder fer la primera tirada llarga de 2h amb 25k. En total, van sortir 80k.

Setmana 4/20

Si la segona setmana va ser una merda, aquesta s'emporta la palma amb només un dia de sèries que ni vaig poder acabar. Havia de ser un 3x2000 i la tercera la vaig haver de reduir a la meitat... 12k.

Setmana 5/20

Veient ja que falten "només" 16 setmanes i que la condició física continua sent pèssima, ja arribo a la conclusió de que si vull fer algo decent a València, m'hi haig de posar. I compleixo el planning marcat per l'entrenador que també m'apreta un punt més, amb 6 dies. A destacar, aquesta vegada sí!, el 3x2000 de dimarts a 3:50 recuperant 90" parat; el dijous amb un 5x1000 a 3:40 amb 1' de recuperació parat i el dissabte un petit controlat amb 3 blocs de 3k a 4:20/15/10, que tampoc és gran cosa però a dia d'avui ja vaig acabar satisfet d'haver complert doncs no les tenia totes...

KMS TOTALS: 251
MITJANA KMS SETMANALS: 50

La setmana actual ha començat malament doncs, de nou, dilluns el vaig haver de passar a l'hospital, però ahir van sortir unes bones sèries. El repte serà poder arribar a Ripollet encadenant 5 dies seguits i a veure si allà puc fer 4 voltes al circuit...

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

26 Ago 2021 12:29 #8 per andreugg (Associat/da)
Bones jaume86 el que importa es que continues sumant, i que a les dificultats els plantes cara. Espero que que tot vagi millorant i setembre aquesta muntanya russa deixi de donar tanta guerra.

Una abraçada i si no falla res ens veiem!

10k - Cursa Moritz Sant Antoni (2024) 00:47:18
21k - La Mitja (2024) - 1:43:46
42k - Marató Barcelona (2024) 3:51:20

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

30 Ago 2021 13:27 #9 per jaume86 (Associat/da)
Setmana 6 de 20

Segona setmana seguida d'una vuitantena de kms, per tant, content! Segueixen les molèsties als turmells i a la tíbia esquerra però que em preocupen més que m'ocupen. Aquesta vegada només han estat 5 dies, per tant, he repartit més els kms per dia. Voldria destacar les sèries de dimarts i dijous i la cursa d'ahir diumenge. Dimarts van ser un 3000/2000/3000 amb 2' d erecuperació caminant, rondant els 4' menys la darrera sèrie que les ultimes dues voltes em vaig intentar enganxar al meu entrenador i va acabar sortint el 1000 a 3:30! Dijous van ser un 6x1000 a 3:45, amb molta humitat però van sortir bé i també podent apretar a la darrera. Per últim, ahir diumenge a Ripollet, dues voltes prèvies amb el meep i el Khryz (un pel retallades per poder assistir a la foto) i la cursa feta anant a més, en progressió. Així que bona setmana però cal seguir sumant molt i molt.

KMS SETMANALS: 82
KMS TOTALS: 333
MITJANA KMS SETMANALS: 55

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

30 Ago 2021 20:34 #10 per Jorfer (Associat/da)
Vinga fillol que faràs MMP sense problemes, estic més que convençut.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

31 Ago 2021 15:44 #11 per Pescallunes (Associat/da)
Bona tarda gent... un altre que farà la marató de València. La tenia a l'agenda per l'any passat però ja no cal que insisteixi amb tota la moguda.
Pel 2020 tenia previst Barcelona pel Març i València pel Desembre. Les coses del destí han fet que en aquest 2021 les dues maratons estiguin molt properes en el calendari i per tant, ara mateix, València és la que té més probabilitats que faci buscant el millor rendiment possible.

Jo no puc fer preparacions tan llargues per les maratons com feu molts de vosaltres, per tant, dóno la setmana passada com la primera per preparar València de forma específica.

Resultats de la setmana 1: 57 kms en 5 dies.
- Dilluns: 11.11 km a 5 min/km, 11,05 km caminant amb la família no comptabilitizats
- Dimarts: 12,04 km a 5m15s/km
- Dimecres: rien de rien
- Dijous: Mitja marató pirata(>25.000 passes) entre el Dragon Kahn, el Shambala i l'Stampida no comptabilitzats.
- Divendres: 12,31 km a 4m50s/km amb canvis de ritme al voltant de 4.10-4.20m/km
- Dissabte: 10.16 km a 5m15s/km tranquil, tranquil... que feien pupa les cames
- Diumenge: 12.12 km a 4m55s/km amb canvis de ritme al voltant de 4.10-4.20m/km

He d'admetre que començo la preparació per poder fer MMP en marató 12 anys després, la il.lusió i la motivació hi són. A veure com evoluciona tot plegat però les ganes per aconseguir-ho estan intactes, tot i ser un any una mica extrany. He acumulat prop de 2.700 kms des de l'agost de l'any passat, és veritat que a ritme de carrera contínua i sense forçar-me massa, pero la base hi és per poder fer alguna cosa amb ella si apretem una miqueta en la preparació. En total, em surten unes 15 setmanes de preparació, on espero que la falta de curses no treguin aquest puntent extra que es necessita per millorar la velocitat i els ritmes.

Ja he fet la frikada de l'estiu: 38 kms de Cassà de la Selva a Palamós, fent de Sant Feliu a Palamós pel camí de ronda. 21m19s al 5km de la Cursa de la Festa Major de Manlleu (única cursa que he fet aquest any) i primera des de la curs de la Festa Major de Manlleu 2020 (o sigui, tot un any sense competir)

<b>Jaume86</b> segur que ho faràs de conya, com sempre. Només veure els teus entrenaments a l'Strava ja és font de motivació per seguir empenyent.

A veure si algú més s'anima a escriure i es pronuncia...
Salut i kms a tots i a cuidar les cames que les necessitem
Pere

5,0 Km: 19:33 - Jean-Bouin 2020
10,0  km:   40:23 - Poblenou 2009
21,1  km: 1:28:31 - Sitges 2020
42,195km: 3:28:17 - Alps Marítims 2009 (Niça-Cannes)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Set 2021 10:35 #12 per rnou (Associat/da)
Bones,
jo també hi seré, de llebre personal del meu company i amic Rubèn.

Si arriba en plena forma, em farà aplicar-me...

L'entrenament serà simplement de no perdre el volum, mentre segueixo els seus entrenos a la velocitat que em deixi Londres (bàsicament repetir aquests dos últims mesos). Pel camí faré de llebre a Barcelona al Dubrithil.

Com no seràn ritmes estàndard, crec i espero, ja us avisaré per si algú es vol afegir a la barqueta.

Salut i ens veiem allí :).

10k - Nassos (2019) - 33:58
21k - BCN (2020) - 1:14:21
42k - Sevilla 2020 2:35:28 (Poligonera 2:34:40)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

06 Set 2021 21:46 - 06 Set 2021 21:47 #13 per Pescallunes (Associat/da)
rnou benvingut... em sembla que el tema de seguir-te ho dixarem per un altre dia, gràcies per l'oferiment :stucktongue :stucktongue :stucktongue

Setmana 2 completada: 70kms, #nodaysoff

Dilluns: 12.1 Kms. a 4.54 min/kms. Test camuflat del 1.000 social... sprintat surten ritmes de 3.20-3.25 en sèries de 300 m.
Dimarts: 12.02 Kms. a 4.34 min/km Pujada fins l'estadi de Montjuic. Test camuflat del 1.000 social a la Plaça Europa, surten ritmes propers als 3m40s... a veure...
Dimecres: 10.56Kms a 5.05 min/km. Recuperant les anades i tornades al calaix de les vies de Sants. Canvis de ritme. Kms de 4.45 a 5.32
Dimecres2: 3 Kms. amb en Pol a 6.44 min/km per preaparar el 1.000 social.
Dijous: 3,3 Kms. amb en Pol a 5.47 min/km per preparar el 1.000 social, ha apretat una mica més que el dia anterior i està molt motivat per dissabte.
Dijous2: 8.13 Kms amb la Núria a 7.02 min/km pujant a l'estadi de Montjuïc
Divendres: 7.67 kms a 4.57 min/km. Activació pel 1.000 social. Canvis de ritme. Cames ready.
Dissabte: 1.000 social a 3.35 i una volta de 400m amb 1m20s. No tamos tan mal.
Diumenge: Cursa de Sant Llorenç d'Hortons (aprox. 10kms). Temps total: 46m02s - 4.40 min/km (2 minuts més ràpida que al 2.019) amb 200 meters de desnivell positiu i 80% fora d'asfalt amb algun tram una mica irregular.

Valoració positiva de la setmana, especialment content pel resultat de la Cursa de Sant Llorenç d'Hortons, on vaig fer quasi 2 minuts menys que l'any 2.019 sota un sol de justícia i fent sol pràcticament tota la cursa (posició 30, 12 de la categoria, sobre uns 200 arribats). La principal pioritat ara mateix és posar una mica de velocitat a les cames, el test dels 1.000 socials també em confirma que anem millorant.

Propera parada: 11 de Setembre, cursa 10k de Bellaterra. Temps buscat: sub 43 minuts, a veure si les cames i el cap acompanyen.

De moment, avui descans després de 10 dies seguits sense pausa.

Salut i kms
Pere

5,0 Km: 19:33 - Jean-Bouin 2020
10,0  km:   40:23 - Poblenou 2009
21,1  km: 1:28:31 - Sitges 2020
42,195km: 3:28:17 - Alps Marítims 2009 (Niça-Cannes)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

09 Set 2021 06:32 #14 per Mona (Associat/da)
Bon dia!
Acabo de rebre el mail que puc inscriure'm a València, i tot i que porto un any corrent poquet, encara queden 3 mesos per poder preparar el Marató i gaudir de nou de la distància reina, així que una altra Correcat cap a València!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

09 Set 2021 14:34 #15 per jaume86 (Associat/da)
Setmana 7 de 20

Havia de ser una setmana molt exigent, de fet així va començar... Però em vaig quedar encallat al dijous i només vaig complir amb la meitat dels 6 entrenaments que tocaven. Un de rodatge, un de pujades i un de sèries.

Cal seguir apretant (de moment aquest setmana vaig bé ?)

KMS SETMANALS: 48
KMS TOTALS: 381
MITJANA KMS SETMANALS: 53

Content de que vagi sumant gent al fil!
Mona, a pringar! Vull dir entrenar ?
Pere, setmana estupenda tot i que el teu fill et va passar la mà per la cara ??
Ramon lo teu no té nom ??

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

09 Set 2021 16:44 #16 per MIGUEL SBD (Associat/da)
Ens veiem a valència jo la faré de guia del Jaume Bajo no ser qui portara a qui :laughing:

Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

09 Set 2021 20:43 #17 per andreugg (Associat/da)
MIGUEL SBD Segur que portaràs un gran ritme, entre els kms en bici i els que fas a peu segur que genial. jo ja aniré darrera segur jeje.
Mona Benvinguda al grupet, per part meva tampoc portaré el nivell però a vera... És curiós que quan portes certs kms la lleugera pujada del km 28 a endavant ja es fa notar!

Apa salut i seguim sumant!

10k - Cursa Moritz Sant Antoni (2024) 00:47:18
21k - La Mitja (2024) - 1:43:46
42k - Marató Barcelona (2024) 3:51:20

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

10 Set 2021 15:37 #18 per sandmannn (Associat/da)
m'acabo d'inscriure a la llista d'espera....

Em posa que estic a la posició 262... no sé si és molt o poc jeje

Vosaltres també us vareu apuntar per llista d'espera?

10000: 43' 04''                  La Llagosta 2017
21097: 1h 36' 20"              El Prat 2016
42195: 3h 30' 00''                València 2017
6h: 59,430 km's (58,510?)    Martorell 2017
12h: 89,302 km's              Can Dragó 2016

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

10 Set 2021 20:23 #19 per jaume86 (Associat/da)

sandmannn va escriure: m'acabo d'inscriure a la llista d'espera....

Em posa que estic a la posició 262... no sé si és molt o poc jeje

Vosaltres també us vareu apuntar per llista d'espera?


Benvingut Oscar!

Jo estic inscrit des de fa gairebé 2 anys :whistle: :whistle:

Suposo que la majoria ja estàvem inscrits a la que havia de ser la 40a edició, el desembre passat... ens han preguntat un parell de vegades sobre què volíem fer si retorn de diners, continuar inscrits... però crec que ja fa varios mesos de la darrera vegada i entre el covid i les possibles lesions durant una preparació maratoniana crec que tens molts números de poder estar a la sortida! :party: :party:

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

11 Set 2021 00:35 #20 per andreugg (Associat/da)
Subscric el que diu el jaume86, ja queda tant lluny quan la vaig comprar i reconec que una part era per participar de la 40ª edició però ves serà la 41º si no hi ha res que ho impedeixi.

Sobre la posició, jo també veig molt plausible que més de 200 persones diguin no, i com no pots fer canvi de nom solament queda l'opció del retorn.

Sigui com sigui sandmannn molta sort segur que podràs viatjar a València!!

10k - Cursa Moritz Sant Antoni (2024) 00:47:18
21k - La Mitja (2024) - 1:43:46
42k - Marató Barcelona (2024) 3:51:20

Please Entra or Crear compte to join the conversation.