Entrevistem... Hansi

Entrevistem... Hansi

28 febrer 2018 20:25 #1 per profe (Associat/da)
Hola a tots !!!!

Publiquem l'entrevista a Hansi!!! 

Tants anys compartint curses, entrenaments i sopars i just ara descobreixo que també compartim professió - profe de batxillerat - i afició per la música. Sabeu que sap tocar el saxo i la guitarra? Coneixeu l'origen dels GPT?
Ell mateix ens ho explica a:


JTPC  

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 febrer 2018 21:28 #2 per jaume86 (Associat/da)
Uooohhh quines sorpreses el Hansi!! ??

2h55'28"; marató Barcelona  2019 (17)
1h22'14" mitja  Barcelona 2019 (44...)
37'21";   10km   Pineda 2018 (42...)
19'13";  5km Horta 2013 (1)

Properament: 24h (diumenge a Can Dragó!)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

28 febrer 2018 22:17 - 28 febrer 2018 22:21 #3 per Josep58 (Associat/da)
Hansi ¡¡¡

Ens coneixem des de fa molts anysssss ¡¡¡, jo n'he perdut el compte, però tinc el plaer, això ho sento i això ho dic, de compartir tantes i tantes curses, sortides, viatges, entrenaments, sessions tècniques :) ...i espero continuar fent'ho durant molt de temps.

Ara llegint l'entrevista sobretot pel que fa als teus inicis en això de correr, m'adono que compartim venir del "mundillo" del futbol sala (no recordo si ho havíem comentat algún cop), també en lligues d'aquelles nocturnes (no sé si encara es fan, m'imagino que si) i que consti que el meu nivell sempre ha estat moooolt mediocre.

En totes aquelles trobades o curses que coincidim crec no equivocar-me al dir que sempre trobem un moment per poder parlar de com estem, trobem, objectius, curses,... i també de com tenim les respectives famílies, que no tot es còrrer.

Un gran corredor, una excel·lent persona i et tinc per un bon amic :great:

La recuperació es possible, amb sort, paciència i temps

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 00:04 #4 per meep (Associat/da)
Per fi s'ha fet justícia.

Que una de les millors persones que hi ha a l'associació, i que des de els inicis, sempre ha estat implicat en tot el que hem fet, encara no tingués la seva entrevista, era un pecat mortal.

Per fi la podem llegir!!!!!

Pipi, Pipiolo, Silver "nosequè" hair, Hansi, Hansitow,... No puc ser objectiu, però m'ha agradat molt l'entrevista, i recordar els inicis de l'associació, l'època dorada on estavem tots enganxats a l'ordinador cada tarda/nit, llegint i escrivint tonteries, i tantes i tantes hores de córrer i compartir grans moments!

Ets un crack i et fas estimar. :kiss: :kiss:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 08:52 #5 per guissona (Associat/da)
Mític Hansi. ;)

Quina entrevista més ben parida. Tal com ets tu.

Et vaig conéixer, com a la majoria dels meus amics que he fet a corredors.cat, a l'expedició de la marató de París de l'any 2009, on tu malaraudament estaves lesionat.

Destacaria el teu caràcter afable, amb zero ganes de conflictes, esperit de cohesió brutal i amic dels seus amics. Molt bon paio. Gran cor i esperit de superació i de lluita.

De fet, la comunitat correcat t'hem d'agraïr que siguis de les poques persones que ha fet més pel fòrum. A pesar de les noves tecnologies, de les xarxes socials, dels whatsapps dels pebrots, tu has anat escrivint i escrivint al teu estimat fil gasosa i a la resta de fils.

Els gasoses i els diablos seran sempre nostres. :great:

I espero que ben aviat, que t'ho mereixes més que ningú, aconsegueixis aquest anhelat sub3h en marató. Això ja és una qüestió d'estat. :evil:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 09:44 - 01 Mar 2018 10:24 #6 per profe (Associat/da)

meep va escriure: Per fi s'ha fet justícia.

Que una de les millors persones que hi ha a l'associació, i que des dels inicis, sempre ha estat implicat en tot el que hem fet, encara no tingués la seva entrevista, era un pecat mortal.


Doncs, si coneixeu algun altre, encara que no sigui dels millors, ni tan antic, ni tan implicat, que estigui disposat a fer l'entrevista, si us plau, m'ho dieu, perquè no saveu el que costa trobar correcats que acceptin fer-la. En Zenon, Manel59 i hores d'ara Barceruel són testimonis (en Zenon des del cel).

La idea inicial, d'en U_ktan i Caloreta, va ser de fer-les per presentar als qui s'anessin fent socis, però com no donaven abast va sorgir al Forum la secció "Qui és qui ?? Presenta't", on tothom pot dir la seva. L'entrevista es va deixar de fer durant anys, fins que en Zenon em va animar a revifar el tema, convidant als qui pensava que tenien més anècdotes per explicar i més coneguts que poguessin animar el forum un cop publicada l'entrevista. Amb el seu traspàs ningú ha estat tan encertat com ell per fer aquesta tria, i ara fem el que podem.

Doncs, ja saveu: si coneixeu algun altre, encara que no sigui dels millors, ni tan antic, ni tan implicat, que estigui disposat a fer l'entrevista, si us plau, m'ho dieu.

Gràcies i bon rotllo!

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 09:44 #7 per Alba (Associat/da)
Carai!! Sempre em sorprenc d'aprendre coses noves de tots vosaltres! No sabia que fossis profe de ciències i a més sabèssis tant de música, Hansi!

Una entrevista molt maca d'un dels correcats que sempre recordo que als meus inicis a l'associació era molt afectuós quan coincidiem en curses! Espero que els teus somnis en relació a les maratons a l'estranger es facin realitat Hansi! :) :great:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 09:58 #8 per Dani (Associat/da)
De les millors persones i amics que tinc. Sempre pendent de tot ! Ei, em falta el putu emoticono de cors i petonets !

En HansitoW té una habilitat que podria sortir tranquilament al APM amb el Peyu. Recorda exactament, a on va conèixer cadascú de nosaltres i de vegades recorda la conversa i tot ! Si ho voleu saber, només fa falta que li pregunteu.

També té una segona habilitat. Poder fer una cursa a tope mentres t'explica perquè pot fer una cursa a tope i parlar. Llavors t'explica el tema del saxo i tal. Tot això a 3.55 jo gairebé a punt del desmai sense poder dir-li ni mu.

Ah, també té alguna anti habilitat. No he conegut NINGU que fagi de llebre tant malament. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ah, perdó, en fiki que és el cum laude de anti-llebre ! Fa uns tirons espectaculars fent de llebre i per això crec que mai s'ha posat la bandereta de llebre. De fet, quan fa de "llebre" es posa en paral.lel i llestos. Llavors et distreu explicant per exemple, els seus projectes futurs, passats i presents.

També fa unes performans brutals. Al vestuari és capaç d'explicar davant de tothom uns acudits verdíssims o despotricar del vent de Gavà! En un cursa del Prat! Encara riem.

El millor record que tinc és l'arribada junts a una marató de Barcelona, yeah !

Un gran amic en JHansi (És el seu nou sobrenom)

10km . 38'29" St.Antoni 2011  Any 2018 38'55" Sant Antoni
Mitja.  1h23'22" Barcelona 2018
Marató. 2h58'01" Castelló 2012 Propera Barcelona 2018

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 10:09 #9 per RugbyMan (Associat/da)
Hansi, Hansi...doncs a mi que no em sona aquest paio

Tindré que anar a mes curses a veure si me'l creu, tot i que veient qui té com amics em sembla que m'ho repensaré :evil:

Ara en serio, he tingut la sort, o ell la mala sort, de creuar-me'n amb ell a alguna pre-cursa, que a ritme de carrera no el puc seguir, i es un paio molt ben parit, molt proper i fins i tot sembla bona persona. Peró vient lo que diuen els que el coneixen ho sembla de veritat.

Esperem poder contar amb la seva presencia molt de temps...i tema llebres, per al.lusions, Hansi quan vols debutar? Jo crec que un sub 2h ho podría fer bé, oi? (sense desmereixer a la gent que ha fet de llebre de 2h entre les cuals jo m'incloc i m'ha tocar fer mes d'una vegada :whistle: )

5000: 19'01" (Relleu 24h de Can Dragò 2014)
10km: 41'31" Bombers 2018 41'09" El Vendrell 2019
Behobia: 1:31:43 (2012)
21km: 1:31:05h (El Prat 219) 1:27:59 (Sitges 2020)
30km: 2:27:57h (Maratest 2013)
Maratò: 03:36:49h (BCN 2013) 03:20:07 (BCN 2018)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 10:35 #10 per jcarpa (Visitant)
M'encanta coneixer-vos a tots una mica més. Entre altres coses perquè la gent del sudm no tenim el plaer de compartir entrenaments i post entrenament amb vosaltres.
M'ha encantat saber més de tu Hansi, sempre et llegeixo pels foros de maratons, que són els que més sovintejo, i veig l'apreci que et té la gent, i conec gent dels que t'envoltes al GPT, i puc dir que els que conec són molt bona gent. Gaudeix de còrrer, gaudiex del tresor de compartir-ho amb aquesta gent, i per molts anys arribant a les maratons i visitant ciutats, paisos i poblacions.

Tranquil si no veus alcohol, els teus companys ja ho compensen per tu (es tracta d'equilibris).

Endavant i a veure si ens trobem per alguna d'aquestes maratons que tens a la llista!!!

Salut i Alegria,
Pere

Qui fa el q pot no esta obligat a més!!!
Carpe diem!
MMPs:
10 Qm's: 37'20" Bombers05/ 36'29" La Sagrera09
Mitja  : 1h 20'55" Tarragona98/ 1h20'23" Granollers08/ 1h 19'17" Salou08/ 1h19'16" Reus10
Marató : 2H 50'12" Donosti06/ 2H 49' 39" Benidorm07/ 2h...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 11:41 #11 per cachirulo (Associat/da)
Siempre me sorprendía ver en las clasis de championchip jaume(Hansi). Por fin se el origen.
Imperdonable que con tu calidad atlética no hayas bajado de 3h,la señora o el señor maratón(ahora hay que ser cuidadoso con el género) es muy hdp. Pero no pierdas la esperanza ,ya ves que ahora corres más que yo y lo he vuelto a hacer. Así que a por ello.
De los GPT pues soy un declarado simpatizante además de entrar a espiarlos para ver qué se cuece por allí. Por eso en el vídeo del año pasado les hice un guiño-homenaje.
Pues eso,que otro al que le ha encantado la entrevista.

Para correr rapido primero hay que hacerlo despacio.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 12:06 #12 per curat (Associat/da)
Feia molts mesos que no entrava per aquí i ves per on em trobo amb l'entrevista del Hansi

M'ha agradat molt l'entrevista i t'he conegut alguna faceta teva que desconeixia, la de guitarrero-saxofonista :great:
Un gran company i bon conversador. Molt entranyable. La marató te'n deu una.

Una abraçada

Marató 2h53'07" Castelló 2010
Mitja 1h21'31" Granollers 2008
10mil 36'55 Clot 2011
6 hores en pista 64,129km Can Dragó 2008
22 maratons

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 12:11 #13 per Oriol_TBID (Associat/da)
Hansi, se t'estima :)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 13:35 #14 per MIGUEL SBD (Associat/da)
Hansi

Fa molts anys que ens coneixem ets una gran persona per mi

Cada km serà per tu. 3a sempre amb nosaltres

2h56'58'' marato Barcelona 2010
1h22'24'' mitja  Barcelona 2007
37'17''   10km   Pineda 2007
19'08''  5km La Nostra (Sabadell) 2014
05'27''   milla de Sant Viçens de...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 14:02 #15 per gorka (Associat/da)
Hansi, un dels grans d'aquesta comunitat.
M'ha encantat llegir l'entrevista!


MP
1000 m.l. (1): 3.53 (Barcelona 2018)
5 Km (3): 22.31 (El Masnou 2017)
10.000 m.l. (2): 39.59 (Barcelona 2009)
10 Km (102): 38.20 (Girona 2007)
Mitja Marató (88): 1.27.38 (Granollers 2007)
Marató (34): 3.18.27 (Sant Sebastià 2007)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 14:46 #16 per danili (Associat/da)
Gran Hansi. Un gentleman.

21097 1:22:43 (Vilanova 1994 i Mollerussa 2005)
42195 2:59:56 (Donosti 2005)

'Feminitat, Esport, Cultura - Pioneres de l'atletisme català: 1921-1938'
Comandes: feminitatesportcultura.plisweb.com/3/comandes

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 22:26 #17 per fandes (Associat/da)
Com m'agrada aquesta secció de l'entrevista! De fet aquests dies previs en llegia alguna de més antiga.

No tinc el plaer de conèixe't en persona Hansi, però del que dius i de com s'adreça a tu la gent es percep la teva afabilitat. Algú amb qui dóna ganes de compartir moments sens dubte!

Així que moltíssima empenta i a seguir xalant amb els companys ;)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 23:49 #18 per Dennis Teuling (Associat/da)
Gran entrevista Hansi!!

(ja me'n recordo que et vaig cridar "Vinga Jaume" a Can Mercader i em vas advertir seriosament que no ho fes mai més :cheer:)

Ets molt bon tio, una gran persona!! Molt actiu també escrivint cròniques, i per això més que merescut finalista demà a l'apartat millor crònica :great:

Res més que no hagin dit ja, però
ehh, res millor que no haver fet (encara) el sub 3h, doncs així segueixes entrenant amb les mateixes ganes que el primer dia.
Ho faràs segur i estem tots expectants de què faràs quan passi!!

Gràcies per la entrevista :great: :great:

1500 La Haya - 4:09:78 indoor 1990
10 milles Amsterdam - 0:59:03 1992

10 km  Nassos     '11  -    36:54
Mitja  Tarragona  '15 -  1:24:38
Marató Empúries '18  - 3:03:21

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

01 Mar 2018 23:59 #19 per Jordi (Associat/da)
Moltes gràcies Hansi :cheer:

No el posarem a proba públicament de la memòria de com ens vam conèixer en persona, però jo ja feia temps que en sabia d'ell i dels seus consells i recomanacions a un novell com jo amb explicacions que trobava molt encertades en aquest fòrum i el considero un veritable mestre atent en tot i més; llegint l'entrevista entenc moltes més coses i continuo admirant més i celebrant haver-te conegut :kiss:

Jo, amb la meva marquitis, sóc un autèntic "fetitxista" del sub3 d'en Hansi :silly: que aixequi la mà qui no ho sigui :pinch: , però si no arriba tampoc passarà res, no cal que m'esperis per aconseguir-ho de la mà :P

Per molts anys i per moltes maratons europees o d'on sigui que et vinguin de gust, aquí un admirador esperant llegir cròniques/vivències/experiències ;)


Salut!
Jordi

* MMP *
3h24 37 Marató - 1h31 07 Mitja - 41:55 10km - 19:49 5km - 5:48 Milla - 3:19,50 1000m - 1:07,23 400m - 14,43 100m || 2h28 53 30km - 1h06 17 15km - 46:55 ECI
* Addicte a l'endorfina des del 18/08/2011 *
JRDi69 en STRAVA
Masses Límits

123

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

02 Mar 2018 09:57 #20 per bernaus (Associat/da)
Una gran entrevista per una gran persona.

Hem coincidit en força curses i sempre em petat la xerrada abans de començar ( mai he pogut anar als teus ritmes ).

Molt aficionat a les curses de Ponent, malgrat la distància ( encara que ten falta alguna ).

Please Entra or Crear compte to join the conversation.