XaviCht Hasn't joined any discussions yet.
XaviCht creat un nou tema ' Mal de ronyons, en una adol·lescent, només quan corre' en el fòrum. fa 2 anys

Hola

A la meva filla, de 16 anys, si corre més d'un km, li fan mal els ronyons, i ha de parar. Un cop para, se li passa i zero molèsties. Només si corre, i quan no corre li desapareix.

Ja sé que no es pot fer un diagnòstic "així", però ara anar al CAP no ho veig... i quan poguem, tampoc crec que el CAP sigui el lloc. Anirem a algun lloc que cobreixi la mútua mèdica.

Per tant, pregunta: hi ha algunes causes típiques que donin aquests símptomes?

On serà millor dur-la? fisio? traumatòleg? metge de medicina esportiva?

Per si serveix, li queda una setmana per la regla, i les acostuma a tenir molt doloroses, però aquests símptomes no els té les setmanes anteriors, durant la temporada de volei (que és l'esport que fa normalment, això de córrer mai ho havia fet fins fa una setmana)

Llegeix més...

XaviCht creat un nou tema ' Behobia - Donostia 2019' en el fòrum. fa 3 anys

Ep!
No veig fil obert sobre la BSS 2019.

Jo hi vaig, per primer cop. Òbviament el primer que he fet (després de mirar una mica la web de la cursa) és llegir en Dabit.

Per metres de DPA no ha de ser massa més complicada que la mitja de Granollers (quadra amb algun comentari del Dabit respecte als temps a esperar). De fet, la de Terrassa té més metres de desnivell.

En principi, correré amb una amiga només un pèl més lenta que jo (1:46 llargs a la mitja de Granollers).

Si algú més hi va, que segur que sí, ja dirà.

Llegeix més...

XaviCht creat un nou tema ' Marató de Nova York 2019' en el fòrum. fa 4 anys

No sé si és el lloc per preguntar... he buscat però no he vist fil de la marató de NY 2019, i tampoc he vist un fil de la marató de NY en general...

Tinc un dubte, que potser no té bona solució. Si volem anar dues (o tres) persones a la marató de NY 2019, i ens inscrivim al sorteig, pot ser que a un li toqui (seria molta sort) o a l'altra li toqui (ídem), o que ens toqui a tots (ja seria una sort de nassos). Però... hi ha alguna manera de fer una inscripció per les dues o tres persones (per exemple, jo ens inscric als tres en el mateix procés), i llavors que ens toqui a tots o a ningú?

Si no es pot... l'única manera d'anar junts seria anar per agència, no?

Llegeix més...

XaviCht creat un nou tema ' Marató sense gels ni gominoles' en el fòrum. fa 4 anys

Hola

Tinc dos amics amb qui corro habitualment.

Un d'ells ja ha fet 3 maratons, la darrera a València. Els gels no els suporta, literalment, és prendre'n i haver de parar a treure-ho tot... A València va provar amb gominoles enlloc del gels. No va ser immediat, però al 31 va haver de parar... igual.

L'altra debutarà a Bordeus a l'abril (el primer també hi correrà). Té el mateix problema, li venen fàstics només de provar els gels o les gominoles, fins i tot dissolts amb diguem que 100ml d'aigua (vam provar per veure si "dissimulat amb aigua" colava).

A la muntanya parar a l'avituallament, menjar amb calma, i seguir (i fent menys de 30 km), cap problema. Però parar a l'avituallament a menjar sòlid, en una marató... no ho veig.

Jo sóc força nou en això, i després d'anar provant, tinc més o menys "el truco" de l'energia solventat, em va perfecte començat amb gels al km 10, i anar prenent un altre gel cada diguem 7k (una mica més sovint al final de tot).

Algú té algun sistema alternatiu per anar provant si els funciona? Alguna cosa, per posar-ho més difícil... sense gluten ni llet.

Gràcies

Llegeix més...

XaviCht creat un nou tema ' Bordeaux Métropole / Bordeus 2019' en el fòrum. fa 4 anys

Hola

He fet una cerca i no he trobat res sobre la marató de Bordeus. Tampoc l'he vist al llibre de l'Arcadi42. Algú en té referències?

Hem buscat, amb els de la feina, una marató en alguna ciutat més o menys atractiva, que tingui també Mitja el mateix dia. Així som més colla a passar el cap de setmana junts pel món.

La ciutat és maca, segons les referències que en tinc, i a més això que sigui nocturna té el seu què. Sembla que les sortides de la mitja i la marató són la mateixa (espero que estigui ben gestionada la quantitat de gent que comparteix els 10 primers km, i té el plus que podem fer un tros junts els companys que tenim el mateix ritme).

Vuit setmanes després de Barcelona... em sembla massa per a mi per fer-les les dues, però si em plantejo totes dues a ritme més suau... qui sap?

Opinions, consells, crítiques (constructives :D)?

Llegeix més...